Oslo Kamera Klubbs Høstutstilling åpnet!

Oslo Kamera Klubbs Høstutstilling er nå offisielt åpnet. Fra 20. oktober og til og med 1. november fyller 66 fotografer fra Oslo Kamera Klubb veggene på Galleri Albin Upp i Briskebyveien 42 på Frogner i Oslo. Den flotte utstillingen er svært variert i motiver og uttrykk, og vi håper mange vil komme for å beundre de 92 bildene.

Utstillingsgruppa ved Greta Schehola, Ann Elin Bratset og Unni Hjellnes har gjort en kjempeinnsats for å få utstillingen klar til åpningsdagen. De står også bak den vellykkede tematiske inndelingen av bildene på veggene i utstillingslokalet. Da bildene skulle opp på veggen var Tom Simonsen og Kjell Gunnar Knutsen med på laget.

På grunn av smittevernbestemmelsene ble det ikke avholdt vanlig vernissage denne gangen, men det ble holdt en enkel markering, der klubbens leder, Dag Thrane, sto for den offisielle åpningen.

Åpningstider på Albin Upp er:
Tirsdag til lørdag kl.12.00-20.00
Søndag kl. 12.00-17.00.
Mandag stengt.

Vi oppfordrer alle medlemmer til å spre budskapet om denne flotte utstillingen, slik at vi får riktig mange besøkende. Det er også mulighet til å kjøpe bilder fra utstillerne. Alle bilder på utstillingen har svart ramme og hvit passepartout og innrammingen er profesjonelt utført av Det Gylne Snitt. Kombiner gjerne en tur på høstutstillingen med et besøk på den koselige Kafe Krogh i det gule huset vegg i vegg med galleriet.

Vi ønsker velkommen til utstilling!

 

Leder i OKK, Dag Thrane, sto for den offisielle åpningen av utstillingen. Ann Elin Bratset og Greta Schehola fra utstillingsgruppa.