Få et glimt av India på Ly i oktober

I hele oktober kan du se Bjørn Erik Hattrems bilder på Ly (Toftes gate 41 på Grünerløkka). Under Bjørn Eriks utstilling vil han gi oss noen spennende glimt fra Agra, Varanasi og New Delhi i India.

OKK medlem Bjørn Erik har hatt foto som hobby siden tenårene og kameraet er en fast følgesvenn, både rundt omkring i byen og i marka. Ellers er det reiser til forskjellige deler av verden som inspirerer Bjørn Eriks fotointeresse. Det er bilder fra en av disse reisene han viser oss under utstillingen på Ly.

Utstillingen henger oppe fra torsdag 1. oktober klokka 19.00. Pga smittevern vil det ikke bli arrangert vernissage, men Bjørn Erik kan treffes på Ly åpningsdagen og han vil også være til stede et par timer fredag 2. oktober.

Utstillingen henger oppe fram til fredag 30. oktober.

Vi gleder oss til utstilling og ønsker lykke til!