Endelig ble det lettere korona-vær og det må feires!

Vi ønsker å feire ved å treffes fysisk igjen og åpner derfor OKK-jubileet mer opp. Her ser du innspurten for Jubileumsutstillingen vår:

Fredag 18. juni kl. 18.00 blir det – gjerne over et glass – guidet tur gjennom utstillingen vår, noe som Trond M. Skaret og Rune Bergsvendsen tar seg av.

Mandag 21. juni kl. 18.00 blir det fotosprint. Du kan enten møte opp på Galleriet kl. 18.00 og bli med på en «sprint» i nærområdet, eller du kan gå ut på egenhånd og sende inn bilde via hjemmesiden vår (her gjelder samme regler som sist). Vi kan også samles i Galleriet etter fotosprinten, og etvt. gå ut et sted etterpå.

Fredag 25. juni kl. 18.00 blir det ny guidet tur med et glass i hendene – for de som vil. Dette vil Rune ta seg av.

Lørdag 26. juni kl. 16.00 blir det finissage i Galleriet. Programmet er ennå ikke er helt klart, men det blir litt ekstra høytid med utdeling av diplomer, hedersmedalje, en tale eller to og selvsagt mingling, med passe avstand:

For selvsagt, vi overholder gjeldende smittevernregler!