Resultat fra fotosprint 21.06.2021 : Tema – Blå

Temaet denne gangen ble hentet med inspirasjon fra Joni Mitchells innspilling “Blue” som ble utgitt for 50 år siden.

 

Denne gangen ble det kun avholdt publikumsavstemning blant besøkende på utstillingen vår. Alle bildene som ble innlevert etter fotosprinten ble også denne gangen hengt opp i utstillingslokalene våre i Pilestredet slik at besøkende på utstillingen kunne være med å plukke ut sine favoritter. Det var veldig jevnt i toppen, men nok en gang klarte Tom Simonsen å gå av med seieren. Det ble delt andre plass, og siden det er ikke blir flere fotosprinter i forbindelse med utstillingen deler vi også ut to tredjeplasser.

1.plass – Bilde nr 10 av Tom Simonsen

2.plass – Bilde nr 2 av Tor Erik Pedersen og bilde 15 av Kristin Rosmo

3.plass – Bilde nr 7 av Eivind Nilsen og bilde nr 9 av Tone Kråkenes

 

Vinnerbildet til Tom Simonsen, som er en kreativ løsning av temaet.