Høstens klubbmøter

Etter mange fine sommerutflukter med godt oppmøte, er det snart klart for ordinære klubbmøter. Vi starter høsten med hageselskap hos Petter Abrahamsen i Lille Frøensvei 10 mandag 6. september kl. 18.00. Her blir det grilling, sosialt samvær og fotosprint – som teller med i årets Ukens bilde. Ta med grillmat og drikke! Hvis det blir dårlig vær, møtes vi på Ly på Grünerløkka.

Mandag 13. september oppsummerer vi sommerutfluktene
Møtene i klubblokalet starter opp igjen mandag 13. september og denne kvelden vil vi vise bilder fra utfluktene. Vi oppfordrer derfor alle til å sende sine beste bilder til turgruppa@oslokameraklubb.no. Siste frist er fredag 10. september kl. 22.00. På klubbmøtet vil vi også presentere programmet utover høsten. Programmet blir lagt ut på nettsidene våre så snart det er klart.

Fysiske og digitale møter
Fordi vi fortsatt må forholde oss til gjeldende smittevernregler blir klubbmøtene en kombinasjon av fysiske og digitale møter. Vi kan være inntil 20 personer i lokalene i Hans Nielsens Hauges gate og du kan melde deg på via en link på våre nettsider. Her blir det «førstemann til mølla» og de som ikke får – eller ikke ønsker plass, kan følge møtene digitalt. Første møte med publikum i salen blir mandag 20. september.

Linker for å melde seg på fysiske møter og logge inn på digitale møter finner du på siden «For medlemmer». Samme sted har vi lagt en link direkte til siden der du leverer ukens bilde.

Vi håper flest mulig har anledning til å delta på hageselskapet og satser på en god fotohøst!