Karin Fajersson stiller ut på Ly i april

Velkommen til åpning tirsdag 5. april kl. 18.30. Utstillinger henger oppe til og med lørdag 30. april.

Flerlagsbilder

Karin lager ulike typer fotografier og bilder, og hun liker å eksperimentere. Denne gangen stiller hun ut flerlagsbilder/foto-collager. Alle bildene er laget av egne fotografier. Bildene blir til gjennom eksperimentering, lek og assosiasjoner underveis i prosessen. De inneholder ofte flere fortellinger, både om de ulike fotografiene og i flertydigheten i hvert enkelt bilde.   

Fylgja – følgesvenn

Bildene på utstillingen viser et par flerlags fargebilder, men mest flerlags svar/hvitt bilder. Fylgja (fylgjer i flertall) i norrøn mytologi er et begrep som kan knyttes til flere av bildene. Det betyr følge, eller følgesvenn. Fylgja kan være en fugl, et dyr eller en menneskeskikkelse som bidrar til å beskytte et individ eller en slekt.

Om fotografen

Karin Fajersson er født i 1954. Hun har arbeidet seriøst med fotografi de siste ti-tolv årene. Hun jobber både med «vanlige» fotografier (rett fra kamera), dobbelteksponeringer og flerlagsbilder. Karin har deltatt på flere utstillinger, og bildene hennes er blant annet brukt på konferanser og i artikler/bøker om pedagogikk.

Les mer på nettsiden til Karin Fajersson