Pecha Kucha for alle!

Går du med en Pecha Kucha i magen? Har du lyst til å presentere bilder i kameraklubben, men ikke syners du kan fylle en hel klubbkveld? Har du aldri vist bildene dine for medlemmene i OKK tidligere? Har du litt ledig tid noen kvelder i høst til å sette sammen 20 av bildene dine til en Pecha Kucha-presentasjon? Trenger du litt opplæring og inspirasjon for å komme i gang? Les videre!

Fotogruppa, i samarbeid med fotoverkstedet/OKK, arrangerer to lynkurs i Pecha Kucha i løpet av høsten, som forberedelse til en Pecha Kucha-kveld der vi håper 4 – 6 medlemmer vil framføre sine innlegg. 

  • Alle kan delta på lynkursene.
  • Første lynkurs blir mandag 19. september kl. 18.00-19.00 og holdes av Tone Kråkenes, som selv har PK-erfaring.
  • Sted: klubblokalet, fotoverksted-rommet.
  • Andre lynkurs blir mandag 14. november, samme klokkeslett, samme sted.
  • Og framføring blir altså 5. desember kl. 19.00. 

Vi håper mange har lyst til å prøve seg!

Du kan lese mer om Pecha Kucha på Wikipedia og på mange andre nettsider med  eksempler, tips og lenker.

Fotogruppa v. Ellen Hansen