En levende dag i Norge – filmen om lørdag 17. september 2022

NSFF Filmutvalget inviterer deg til å delta i et arrangement der du skal forsøke å fange hverdagen akkurat slik den er for deg, denne dagen.

Ta film, enten hjemme, på arbeid, skole, fritidsaktiviteter, kulturliv, i skogen, på fjellet, på sjøen eller lignende, og gi et «øyeblikksbilde» over hva som skjer der du er. Benytt det tekniske utstyret du har tilgjengelig, mobil-, 360-kamera, GoPro-, vanlig kamera, drone, lydutstyr eller annet. Hva som helst!

Vi håper på stor variasjon av utsnitt, vinkler og motiver, og er ute etter det levende hverdagslivet i Norge denne dagen. Rediger dette sammen til en film på inntil 60 sekunder, og send det inn via din NSFF-side. Når alle bidrag er mottatt vil disse bli lagt inn i et felles filmprosjekt hvor bildene blir sortert, valgt ut, får musikk og evt. korrigeres med hensyn til farge og lyd. Resultatet publiseres på nettsiden til NSFF og utvalg plukkes ut og premieres.

Les mer om prosjektet og innlevering av filmer.