Bli en bedre fotograf

Vår faste kursholder, Terje Skåre, tilbyr en rekke kurs i høst:

  • Grunnkurs Foto og Bedre bilder. Dette er kurs for deg som mangler basiskunnskap om hvordan du skal utnytte kameraet ditt.
  • Portrettlys Gatelangs og Workshop Lys. For dere som har fullført grunnkurset kan det være nyttig å lære mer om lys. Lyset er svært viktig i alle bilder og spiller du på lag med lyset, kan du heve bildene dine til et nytt nivå.
  • Black & White er for deg som ønsker å ta bedre sort-hvitt bilder. Her lærer du å bli mer bevisst på visualiseringsprosessen – fra å se potensialet i et motiv til å få ut det aller beste ut av bildet via bildebehandling.
  • Lightroom Classic er nyttig for dere som etter hvert har mange bilder å holde orden på og som vil lære hvordan fornuftige justeringer kan gjøre bildene bedre.

Rabatt for medlemmer i OKK!

Les mer om kursene