Kom i julestemning med Oslo Kamera Klubb

Søndag 3. desember har turgruppa lagt opp til et besøk i Gamlebyen i Fredrikstad. Julemarkedet er åpent kl. 12.00 – 16.00, og kl. 16.00 er det åpning av julegaten og tenning av juletreet på torget.

Det er flere spisesteder i Gamlebyen, så det er mulig å få seg en matbit i løpet av dagen.

Hvordan kommer vi oss til Gamlebyen?

Vi foreslår å reise med tog RE20 med Vy til Göteborgs central. Toget går kl. 10.10 fra Oslo S og er i Fredrikstad kl. 11.09. Derfra går vi til Cicignon fergeleie og tar byferga over Glomma til Gamlebyen. Den er gratis og går hvert 15. minutt. Ferja bruker ett minutt på overfarten.

Tilbake til Oslo går tog RE20 med Vy kl. 17.40 fra Fredrikstad stasjon.

Hvis du kjører egen bil, kan du parkere på Kongsten parkeringsplass, adresse Gamlebyveien 1. Det er, eller har vært, en del rot med parkeringsplasser og skilting inne i Gamlebyen, så vi anbefaler ikke å parkere innenfor vollgravene.

Les mer