Levér på papir! Men også digitalt

Vi fortsetter tradisjonen med at en del av Ukens bilde-rundene skal leveres på papir. Nærmere bestemt to-tre ganger per halvår. Førstkommende runde (22. januar) blir den første i år.

Hvorfor? Det er andre faktorer å måtte ta hensyn til og beherske når et bilde skal skrives ut på papir enn når det skal betraktes gjennomlyst på et lerret eller en skjerm. Det er jo bilder på papir vi ser når vi går på fotoutstilling. Så dette er veldig nyttig og nærmest som “pensum” å regne for oss som fotografer!

Men for å forenkle arbeidet med å presentere de premierte bildene fra papir-rundene på nettet i ettertid, ber vi heretter om at de digitale filene lastes opp via nettsiden som i alle andre innleveringsrunder. Dette gjelder altså ALLE som leverer bilde i den aktuelle runden.

Dersom du leverer en utskrift av et analogt tatt bilde, altså framkalt i mørkerom, fotograferer du bildet og laster opp denne digitale versjonen.

Fristen for å levere papirversjonen er innen møtets start i den aktuelle uka, altså kl. 19.
Fristen for å laste opp den digitale versjonen er samme tidspunkt.