Laster aktiviteter

Arash Taheri – Ukens bilde: På veggen

april 15 kl 19:00 - 21:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
Foto Arash Taheri

Bruce Springsteen, Kiss, Kvelertak, Alice Cooper, Audrey Horne, Seigmen – disse, og mange flere rockelegender dukker opp når musikkfotograf og butikksjef hos Leica Store Oslo, Arash Taheri kommer til oss i OKK for å fortelle om sin lidenskap: musikkfotografering.

Arash er nemlig lidenskapelig interessert i rockemusikk. Kombiner dette med fotografering og du har en pasjonert musikkfotograf som elsker heftig scenografi, ekstreme uttrykk, kraftfulle effekter og store opplevelser.

Arash vil dele av sin kunnskap om hvordan disse fotografiske blinkskuddene blir til, men du vil også få med deg herlige anekdoter og få en forståelse for hvordan jobben som musikkfotograf kan arte seg.

Arash er en av landets absolutt fremste musikkfotografer og leverer jevnlig bilder til internasjonale musikkmagasiner, plateselskaper, musikkfestivaler og byråer. Arash Taheri har et brennende engasjement for Leica. Han er utdannet innen kommunikasjon og media og har en Bachelor i Foto, media og kommunikasjon fra Edith Cowan University i Perth, Australia.

Ukens Bilde
I vår uformelle konkurranse er temaet: På veggen.  Juryeres av Morten Løberg.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil ett bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs Ukens bilde, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Frist for innlevering av bilder:
ved digital levering: kl. 22.00 på fredag før møtet
ved papirinnlevering: kl. 19.00 samme kveld som møtet

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45
Hva kan man finne på hjemme, når man ikke har lyst på å gå ut og fotograferer? Kreativ på kjøkkenbenken ved Janne.

Printerrommet
Det er mulig å få skrevet ut bilder hver mandag kl. 18.00 – 18.45.

Detaljer

Dato:
april 15
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for aktivitet: