Laster aktiviteter

Kristin Devor – Ukens bilde: Symmetri PAPIR

april 22 kl 19:00 - 21:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
Foto: Katrine Malmo

Årets klubbmester i OKK 2023 ble Kristin Devor og denne mandagen kommer hun for å holde foredrag og vise egne bilder.

Kristin bor idyllisk til 900 m.o.h. under fjellet Skogshorn i Hemsedal, der hun driver firmaet Devor foto. Det er først og fremst naturen, i alle dens former, som er Kristins interess: både de store vide landskapene og de bittesmå detaljene. Hun er ute med kameraet i all slags vær og til alle årstider, og hun reiser også mye rundt i Norge. Høsten 2023 ga hun ut praktboka «Hemsedal naturligvis» med tekst og foto fra Hemsedal. Neste bokprosjekt har arbeidstittelen: «Fra Hallingdal til Grense Jakobselv – en fotoreise».

Kristin fikk sin fotoopplæring av faren, fotograf Per Julius Devor, og har fotografert så lenge hun kan huske. De siste sju årene har hun kunnet fotografere på heltid og lever nå av bilde- og boksalg. Hun tar også på seg fotooppdrag av ulik karakter.

Kristin har hatt flere utstillinger både lokalt i Hallingdal og i Oslo. Nå i mai 2024 blir det en stor utstilling i Oslo med hennes og hennes fars bilder hos ICART på Skøyen.

Kristin har ofte sine bilder på trykk i Hallingdølen og er velkjent for sine bilder i hele Hallingdal

Hjemmeside: devorfoto.no.

Ukens Bilde    OBS! PAPIR
I vår uformelle konkurranse er temaet: Symmetri. Juryeres av Kristin.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil ett bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs Ukens bilde, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Bildet skal leveres PÅ PAPIR og OBS: det skal også lastes opp en digital versjon.
Frist for innlevering og opplasting er kl. 19 mandag, altså før møtet begynner. Papirbildet legges i egen kasse ved ankomst. Du kan også levere bildet f.eks. mandagen før. Du kan få hjelp til å skrive ut bildet på printerrommet, vær tidlig ute. Vi kan ikke ta imot “bestilling” og skrive ut for deg.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45
Bildevurdering. Dette er et ufarlig sted hvor du får konstruktive tilbakemeldinger på bildene som du har med deg på minnepinne (JPG) eller papir. Maks tre bilder. Prosessen er et gruppearbeid der alle deltakerne kan bidra. Sammen utvikler vi et bedre bildesyn!

Printerrommet
Det er mulig å få skrevet ut bilder hver mandag kl. 18.00 – 18.45. På kvelder med papir-innlevering av Ukens bilde, blir disse utskriftene prioritert.

Detaljer

Dato:
april 22
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for aktivitet: