Laster aktiviteter

Bård Ek – Ukens bilde: Serie (tre bilder) Fritt motiv. Papir

oktober 10 kl 19:00 - 21:00

Fotograf Bård Ek
Foto: Ivo Ek

Bård Ek har gått på fotolinja på Strømmen i 1986 og videre til fotoutdannelse på W. Surrey College of Art and Design (BA hons) i England 1987-90. Etter det har han jobbet med forskjellige kunst- og fotoprosjekter ved siden av kommersiell fotografi i 32 år. Bård har utgitt 5 egne fotobøker og deltatt på en rekke fotoutstillinger. I tillegg har han undervist på Bilder Nordic School of photography siden 2007. 

Bård kommer til å snakke om hvordan utvikle sitt fotografi. Hvordan tenke konsept, og la seg inspirere for å skape egne prosjekter. Hvor det er viktig å utfordrer sin egen kreativitet for å utvikle et helhetlig konsept en kan jobbe med over tid. Målet kan feks. være en utstilling eller en fotobok, som klarer å formidle det fotografen ønsker fortelle. Bård vil vise egne bilder og tankene bak disse fra forskjellige prosjekter han har jobbet med.

 

Ukens bilde
I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Serie (tre bilder) fritt motiv. NB: Formatet er papir. OBS! Alle tre bildene skal skrives ut på ett papir. Medlemmer i OKK kan delta, med inntil ett bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.
Frist for innlevering av papirbilde er ved møtets begynnelse mandag kl. 19! Alle størrelser opp til A3+ . Bildene skal ikke merkes med navn. (Les om printerrommet nederst på siden).

 

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45
Hvordan lage Fotobok med Cewe? Her kommer det en representant fra Cewe som skal vise oss hvordan vi kan lage en fotobok online.

Printerrommet
Det er mulig å få skrevet ut bilder hver mandag kl. 18.00-18.45.

Detaljer

Dato:
oktober 10
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for aktivitet: