Laster aktiviteter

Bård Ek – Ukens bilde: Serie (tre bilder) Fritt motiv. Papir

10. oktober 2022 kl 19:00 - 21:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
Fotograf Bård Ek
Foto: Ivo Ek

Bård Ek har gått på fotolinja på Strømmen i 1986 og videre til fotoutdannelse på W. Surrey College of Art and Design (BA hons) i England 1987-90. Etter det har han jobbet med forskjellige kunst- og fotoprosjekter ved siden av kommersiell fotografi i 32 år. Bård har utgitt 5 egne fotobøker og deltatt på en rekke fotoutstillinger. I tillegg har han undervist på Bilder Nordic School of photography siden 2007. 

Bård kommer til å snakke om hvordan utvikle sitt fotografi. Hvordan tenke konsept, og la seg inspirere for å skape egne prosjekter. Hvor det er viktig å utfordrer sin egen kreativitet for å utvikle et helhetlig konsept en kan jobbe med over tid. Målet kan feks. være en utstilling eller en fotobok, som klarer å formidle det fotografen ønsker fortelle. Bård vil vise egne bilder og tankene bak disse fra forskjellige prosjekter han har jobbet med.

Nettside: www.baardek.com
Instagram: @bardek

Ukens bilde
I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Serie (tre bilder) fritt motiv. NB: Formatet er papir. OBS! Alle tre bildene skal skrives ut på ett papir. Medlemmer i OKK kan delta, med inntil ett bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.
Frist for innlevering av papirbilde er ved møtets begynnelse mandag kl. 19! Alle størrelser opp til A3+ . Bildene skal ikke merkes med navn. (Les om printerrommet nederst på siden).

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45
Bildevurdering med Leif Egil. Dette er et ufarlig sted hvor du får konstruktive tilbakemeldinger på bildene som du har med deg på minnepinne (JPG) eller papir. Prosessen er et gruppearbeid der alle deltakerne kan bidra. Sammen utvikler vi et bedre bildesyn!

Printerrommet
Det er mulig å få skrevet ut bilder hver mandag kl. 18.00-18.45.

Detaljer

Dato:
10. oktober 2022
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for aktivitet: