Laster aktiviteter

Dev Dhunsi – Ukens bilde: Abstrakt

14. januar 2019 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Denne kvelden kommer Dev Dhunsi til oss. Dev, som er trønder, har bakgrunn fra Norsk Fotofagskole i Trondheim.
Han ble nylig kåret til vinner av bladet Fotografis portf
oliopris 2018 for prosjektet som omhandler den tragiske hendelsen hvor en nær venn av Dev forsvant og etter to uker ble funnet i Nidelven.  Fotografi skrev blant annet i sin begrunnelse “22-åringen fra Trondheim har i sitt prosjekt Terms and Condition klart å beskrive vanskelige hendelser og følelser på en gripende og utradisjonell måte”

Hjemmeside : www.devdhunsi.com/
Instagram     : www.instagram.com/devdhunsi/

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Abstrakt.  Formatet er papir

Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 18.00-19.00:
Bildevurdering
Få synspunkter og tilbakemeldinger på valg av egne bilder som kan være aktuelle til OKKs vårutstilling i mai (frist for innlevering av digitale bilder er i slutten av januar)  – eller bilder til aktuelle konkurranser og utstillinger.
Printerrommet
Printrommet holder åpent kl. 18.00-19.00 før klubbmøtene. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS

Detaljer

Dato:
14. januar 2019
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet: