Laster aktiviteter

Elisabeth Nordeng Aanes – Ukens bilde: Fritt motiv, 3 bilder

21. januar 2019 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Denne kvelden komme Elisabeth Nordeng Aanes til oss og vil fortelle om hvordan gå fram for å utvikle egne fotoprosjekt. Elisabeth driver NORDphotography på Saga-øya i Nord-Trøndelag. Her har hun fått størrelser som Joyce Tenneson, Deborah Turbeville, Cig Harvey og Amy Arbus som kursledere.  Elisabeth har også selv i en årrekke holdt kurs, som et mentorprogram hvor flere OKK-medlemmer har deltatt.

Instagram: https://www.instagram.com/elisabethnaanes/?hl=nb

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Fritt motiv, 3 bilder. Formatet er projeksjon.

Sett sammen tre bilder til en serie – på én flate. Det kan enten være en serie hvor det estetiske er det bærende element, eller en serie hvor det mer fortellende har hovedrollen. Men husk: uavhengig av innhold, bør det ligge noen estetiske valg i bunnen som bærer bildene fram og gjør dem «avhengig av» hverandre.

Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 19.00:
Bruk av OKKs printere.
Instruksjon og demonstrasjon ved Terje Angeltveit.

(Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS.)

Detaljer

Dato:
21. januar 2019
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet:
aktivitet Tags: