Laster aktiviteter

Beathe C. Rønning – Ukens bilde: Vind, Fotoverksted: Per Arnfinn Persen “Print”

19. februar 2018 kl 19:00 - 21:30

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kvelden gjestefotograf er Beathe C. Rønning. I sine arbeid er hun opptatt av hvordan “gripe øyeblikket.” Som hun selv formulerer det: “Å legge merke til de øyeblikkene som har en ladning, og å forstørre den ladningen, er en av de kunstneriske metodene mine – enten ved å rekonstruere øyeblikket, eller lagre det på minnet og minnekortet så jeg legger merke til det, neste gang det skjer. Til å forstørre bruker jeg fotografi, tekst, silketrykk, collage, tegning, installasjon eller det som måtte passe. Jeg tror vi har individuell tilgang til øyeblikkene. Noen legger merke til at det står en rød stol i rommet, andre legger merke til at et par har satt seg med vrangsida mot hverandre og ikke vekslet et ord hele kvelden.”

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: «Vind». Formatet er projeksjon. Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 17.30 – 18.30

På Fotoverkstedet vil Per Arnfinn Persen, som er daglig leder i Profil Data AS og ekspert på fotoskrivere, fortsette sine printkvelder (den første er 12/2). Det Per Arnfinn ikke vet om print, er ikke verdt å vite, så her kan man virkelig lære av en mester og gjøre printhverdagen litt enklere, morsommere og ikke minst rimeligere. Han vil fortsette der han slapp sist, samt gå videre med ting som calibrering av skjerm og hvordan sikre samsvar mellom skjerm og skriver.

Print 18.00 – 19.00

Printrommet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS.

Detaljer

Dato:
19. februar 2018
Tid
19:00 - 21:30
Kategori for aktivitet: