Laster aktiviteter

Første klubbmøte i 2018 blir 8. januar med Eduardo Valle de Antòn – Ukens bilde: Vinter 2 bilder, Fotoverksted: Bildekritikk

8. januar 2018 kl 19:00 - 21:30

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Årets først gjestefotograf er klubbens egen Eduardo Valle de Antòn. Han har vært med i klubben en årrekke og vunnet mange interne konkurranser. Høsten 2017 var han en av de ti som ble plukket ut i tidsskriftet Fotografis portofoliokonkurranse. Utover presentasjon i bladet, ble han også plukket ut som en av fem til å stille ut serien sin på Cyan Galleri nå i desember.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: «Vinter 2 bilder» (altså: 2 bilder satt sammen på ett “ark”, også kalt diptych) Formatet er projeksjon. Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45

Denne kvelden blir det bildekritikk på fotoverkstedet. Har du lyst å få tilbakemelding på ett eller flere av bildene dine? Eller ønsker du å se og å gi tilbakemelding på andres bilder? Møt opp på det lille rommet i gangen mellom klubbrom og auditorium. Ta med papirbilder, minnepinne eller PC/nettbrett med bilder du ønsker tilbakemelding på, så gjennomgår vi disse denne timen før møtet.

Print 18.00 – 19.00

Printrommet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene, såsant det ikke er annet program i denne timen. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS.

 

 

 

Detaljer

Dato:
8. januar 2018
Tid
19:00 - 21:30