Laster aktiviteter

Rune Haldorsen – Ukens bilde: Nærhet, Fotoverksted: Elisabeth N. Aanes “Bilder i serie”

15. januar 2018 kl 17:30 - 21:30

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kvelden gjestefotograf er klubbens egen Rune Haldorsen. Han arbeider primært med undervannsfoto. Våren 2017 vant han prisen for beste bilde i klubbens Klubbmesterskap. Rune vil bl.a. vise oss hva vi kan få til med de enklere nye vanntette kompaktkamera.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Nærhet Formatet er papir. Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 17.30 – 18.30

Fotoverkstedet får besøk av Elisabeth Noreng Aanes denne kvelden. Hun driver NORDphotography på Saga-øya i Nord-Trøndelag. Her har hun fått størrelser som Joyce Tenneson, Deborah Turbeville, Cig Harvey og Amy Arbus som kursledere. Elisabeth vil hjelpe oss med konstruktiv kritikk av “bilder i serie” denne mandagskvelden. Så har du lyst til å få tilbakemelding på en bildeserie du sysler med – eller bare høre på, så møt opp kl. 17.30. Ta med bildene på minnepinne eller som print.

Print 18.00 – 19.00

Printrommet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene, såsant det ikke er annet program i denne timen. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS

Detaljer

Dato:
15. januar 2018
Tid
17:30 - 21:30
Kategori for aktivitet: