Laster aktiviteter

Fotomøte 10. oktober: Dimitri Koutsomytis

10. oktober 2016 kl 19:00 - 21:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Mandag 10. oktober kommer =OSLO-fotografen Dimitri Koutsomytis til klubben for å vise og fortelle om sitt “Blikk på Oslo”. Dimitri Koutsomytis er i dag kreativ leder og fotograf i gatemagasinet =Oslo (grunnlagt i 2005). I 2010 i forbindelse med 5 års jubileum av magasinet ble gitt ut en fotobok med Dimitris bilder fra Oslo. Boken ble trykket i et opplag på 30000 og har allerede solgt langt over 13000 eksemplarer. Utstilingen på Fotografiens hus var basert på deler av boka med fokus på øyeblikk fra bymiljøet samt noen få portretter. ”I boken og på utstillingen forsøker jeg å vise forskjellige sider ved Oslo. I fotografiene, hvorav mange er øyeblikksbilder, prøver jeg å koble sammen både bylandskapet og menneskene i byen. Dette er et portrett av Oslo”, fortalte Dimitri den gangen til foto.no. Dimitri kommer opprinnelig fra Hellas og begynte først å fotografere etter at han flyttet til Norge i 1996. I Oslo har han bodd de siste 6 årene. Han har hatt en rekke separat- og gruppeutstilinger i Norge og i hjemlandet. Med årene har han oppnådd flere utmerkelser – bl.a. som ”årets fotograf” (FOTOGRAFI 2003). Videre har han mottatt fagpressens fotopris for 2009 og fagpressens forsidepris for =Oslo samme år.
Dimitri setter pris på å få anledning til å presentere bildene sine på en annen måte enn i magasin-formatet. Alle bildene har han printet ut selv.

Vi starter kl.19.00.
I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: “Hus” og formatet PROJEKSJON. Lever bildet ditt via innsendingsprosedyren på hjemmesiden vår. Medlemmer i OKK kan delta med inntil ett bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premierte.

Fotoverkstedet kl. 1800–1900
Fotoverkstedet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene, så sant det ikke er annet program i denne timen. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap For Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant.

Bildekritikk kl 1800–1900
Har du lyst å få tilbakemelding på ett eller flere av bildene dine? Eller ønsker du å se og å gi tilbakemelding på andres bilder?
Møt opp på det lille rommet i gangen mellom klubbrom og auditorium. Ta med papirbilder, minnepinne eller PC/nettbrett med bilder du ønsker tilbakemelding på, så gjennomgår vi disse denne timen før møtet.

Detaljer

Dato:
10. oktober 2016
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for aktivitet:
aktivitet Tags:
, , ,

Arrangør

Oslo Kamera Klubb

Sted

Oslo Kamera Klubb
Hans Nilsen Hauges gate 44 B
Oslo, Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside