Laster aktiviteter

Fotomøte 17. oktober: Allmøte og en visuell reiseopplevelse ved Nils-Petter Aaland

17. oktober 2016 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Denne klubbkvelden blir det allmøte. Har du saker eller gode forslag du ønsker diskutert i klubben, kan du levere dem på mail til fotoleder@oslokameraklubb.no innen onsdag 5. oktober.  Det vil også bli en visuell reise-opplevelse ved Nils-Petter Aaland.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: “Stolthet” og formatet PAPIR.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premierte.

Fotoverkstedet kl. 1800–1900
Fotoverkstedet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene, så sant det ikke er annet program i denne timen. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant.

Bildekritikk kl. 1800–1900
Har du lyst å få tilbakemelding på ett eller flere av bildene dine? Eller ønsker du å se og å gi tilbakemelding på andres bilder?
Møt opp på det lille rommet i gangen mellom klubbrom og auditorium. Ta med papirbilder, minnepinne eller PC/nettbrett med bilder du ønsker tilbakemelding på, så gjennomgår vi disse denne timen før møtet.

Detaljer

Dato:
17. oktober 2016
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet:
aktivitet Tags:
, , ,