Laster aktiviteter

Julemøte 12. desember med konkurranseresultater for 2016

12. desember 2016 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Mandag 12. desember er årets siste fotoklubbmøte, og vi får bl.a. presentert resultatene fra høstens konkurranser: Vår egen klubbkonkurranse med kåring av Klubbmester 2016, NSFFs konkurranse/NM i foto (hvis resultatene derfra er klare) – og Årets fotograf 2016 etter 25 ukeskonkurranser!

Videre vil klubbens egen Eigil Toft vise bilder samt snakke om den greske øya Ikaria som han har besøkt en rekke ganger. Øya er blant annet kjent for å ha en befolkning med svært høy levealder (en av tre blir over 90 år).

Da vi har stort program denne kvelden med visning av bilder samt utdeling av premier i klubbkonkurransen, utgår den uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’.

Fotoverkstedet kl. 1800–1900
Fotoverkstedet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene, såsant det ikke er annet program i denne timen. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant.

Bildekritikk kl. 1800–1900
Har du lyst å få tilbakemelding på ett eller flere av bildene dine? Eller ønsker du å se og å gi tilbakemelding på andres bilder?
Møt opp på det lille rommet i gangen mellom klubbrom og auditorium. Ta med papirbilder, minnepinne eller PC/nettbrett med bilder du ønsker tilbakemelding på, så gjennomgår vi disse denne timen før møtet.

Detaljer

Dato:
12. desember 2016
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet: