Laster aktiviteter

Fotomøte 9. januar

9. januar 2017 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kveldens foredragsholder er Morten Andersen. For de fleste er han mest kjent for sine dokumentarbilder fra musikk- og storbymiljø. Det er vanskelig å tenke rock og Oslo uten å se for seg hans bilder. Han har også en rekke bokutgivelser bak seg (13 bøker pr. 2014) hvor noen har mer urbane titler som «Fast City» og «White Nights» – og noen mer rurale som «Leira» og «Blå skog» hvor han tar med seg noe av gateestetikken ut i naturen. Morten Andersen har hatt utstillinger i en rekke byer rundt omkring i Europa, som Amsterdam, Hamburg og Paris. Det som er ekstra heldig for oss i OKK denne første mandagskvelden i 2017, er at kveldens foredragsholder kommer til å ta med seg noen av fotobøkene sine for salg!

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: «skog» og formatet papir.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 1800–1900
Fotoverkstedet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene, såsant det ikke er annet program i denne timen. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant.

Bildekritikk kl. 1800–1900
Har du lyst å få tilbakemelding på ett eller flere av bildene dine? Eller ønsker du å se og å gi tilbakemelding på andres bilder? Møt opp på det lille rommet i gangen mellom klubbrom og auditorium. Ta med papirbilder, minnepinne eller PC/nettbrett med bilder du ønsker tilbakemelding på, så gjennomgår vi disse denne timen før møtet.

Detaljer

Dato:
9. januar 2017
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet: