Laster aktiviteter

Ellen Lande Gossner

13. februar 2017 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Ellen Lande Gossner, som er kveldens foredragsholder, har jobbet som illustratør og fotograf i Morgenbladet siden 2007. September 2016 tiltrådte hun i  stilling som fotolærer ved Høgskolen i Oslo. Det er portrettfotografering som opptar henne mest. “Med kameraet kan jeg møte mennesker på en måte jeg ellers ikke kan,” sier hun i et intervju med Fotojournalisten.no. For den som har sett bildene hennes i  Morgenbladet, har blitt slått av en uvanlig og kreativ, men samtidig godt balansert, måte å ta reportasje/portrettbilder på. Videre har Gossner jobbet med andre prosjekter, som fotobøker.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: «portrett» og formatet papir.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.Ukens bilde-tema kommer.

Fotoverkstedet kl. 1800–1900
Fotoverkstedet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene, såsant det ikke er annet program i denne timen. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant.

Bildekritikk kl. 1800–1900
Har du lyst å få tilbakemelding på ett eller flere av bildene dine? Eller ønsker du å se og å gi tilbakemelding på andres bilder? Møt opp på det lille rommet i gangen mellom klubbrom og auditorium. Ta med papirbilder, minnepinne eller PC/nettbrett med bilder du ønsker tilbakemelding på, så gjennomgår vi disse denne timen før møtet.

Detaljer

Dato:
13. februar 2017
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet: