Laster aktiviteter

Agnete Brun

20. februar 2017 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kveldens foredragsholder er Agnete Brun. Agnete Brun har arbeidet som frilansjournalist siden 1989 og begynte spesialiseringen innen portrettfotografi i 1995. Hun har jobbet fast for Dagbladets «Magasinet» siden 1999 til hun sluttet i 2014. Gjennom jobben i Magasinet, har hun fotografert de fleste av Norges kjendiser, bl.a. legendariske portretter av Erik Bye og Jan Fredrik Karlsen. Agnete jobber i dag som freelance fotograf, og regnes av mange som en av Norges beste portrettfotografer.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: «Mystikk» og formatet projeksjon.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 1800–1900
Fotoverkstedet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene, såsant det ikke er annet program i denne timen. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant.

Bildekritikk kl. 1800–1900
Har du lyst å få tilbakemelding på ett eller flere av bildene dine? Eller ønsker du å se og å gi tilbakemelding på andres bilder? Møt opp på det lille rommet i gangen mellom klubbrom og auditorium. Ta med papirbilder, minnepinne eller PC/nettbrett med bilder du ønsker tilbakemelding på, så gjennomgår vi disse denne timen før møtet. På dette møtet vil Harald Opheim snakke litt om dobbelteksponerte bilder og de muligheter det gir!

Detaljer

Dato:
20. februar 2017
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet: