Laster aktiviteter

Fotomøte 19. september: Feature-journalistikk i ord og bilde

19. september 2016 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
19. september får vi besøk av Ole Øyvind Sand Holth og Aleksander Nordahl fra lørdagsmagasinet i Dagens Næringsliv.
Ole Øyvind er journalist og Aleksander er fotograf, og  vi får høre hvordan journalisten planlegger en sak, når og hvordan fotografen kommer inn i prosessen, og hvordan de jobber som et team fram mot resultatet. Med utgangspunkt i en sak de lagde fra Syria i vår vil vi få et innblikk i hvordan en feature-artikkel lages og presenteres.
Deretter vil Aleksander vise oss bilder han har fra andre artikler og prosjekter.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: “Identitet” og formatet print.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premierte.

Fotoverkstedet kl. 1800–1900
Fotoverkstedet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene, så sant det ikke er annet program i denne timen. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Nasjonalt Selskap For Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant.

Bildekritikk kl. 1800–1900
Har du lyst å få tilbakemelding på ett eller flere av bildene dine? Eller ønsker du å se og å gi tilbakemelding på andres bilder? Møt opp på det lille rommet i gangen mellom klubbrom og auditorium. Ta med papirbilder, minnepinne eller PC/nettbrett med bilder du ønsker tilbakemelding på, så gjennomgår vi disse denne timen før møtet.

Detaljer

Dato:
19. september 2016
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet:
aktivitet Tags:
, , , ,

Arrangør

Oslo Kamera Klubb

Sted

Oslo Kamera Klubb
Hans Nilsen Hauges gate 44 B
Oslo, Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside