Laster aktiviteter

Fotomøte 26. september: Reisebrev fra OKK-medlemmer

26. september 2016 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

På klubbkvelden 26. september vil vi få flere 10 minutters reisebrev fra flere av våre medlemmer. Formen vil være forskjellig, men alle får inntil 10 minutter. Christer Bell, Eduardo Valle de Antón, Jan Egil Sandstad, Rune Bergsvendsen, Turid Marthinsen, Fredrik Knutsen og Målfrid Sand vil presentere inntrykk fra korte eller lange reiser de har gjort det siste året.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: “Transport” og formatet projeksjon.
Medlemmer i OKK kan delta med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premierte.

Fotoverkstedet kl. 1800–1900
Fotoverkstedet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene, så sant det ikke er annet program i denne timen. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant.

Bildekritikk kl. 1800–1900
Har du lyst å få tilbakemelding på ett eller flere av bildene dine? Eller ønsker du å se og å gi tilbakemelding på andres bilder?
Møt opp på det lille rommet i gangen mellom klubbrom og auditorium. Ta med papirbilder, minnepinne eller PC/nettbrett med bilder du ønsker tilbakemelding på, så gjennomgår vi disse denne timen før møtet.

Detaljer

Dato:
26. september 2016
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet:
aktivitet Tags:
, , ,