Laster aktiviteter

Erlend Mikael Sæverud

23. januar 2017 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

skjermbilde-2017-01-03-kl-19-37-46Kveldens foredragsholder er Erlend Mikael Sæverud. Erlend bor i Oslo, og er en kunstfotograf som bruker mye gatefoto her fra byen for å skape sin kunst. Hans bilder er intuitive erkjennelser av noe personlig – et indre rom manifestert i det offentlige rom. Han vil vise og fortelle om sitt fotoprosjekt GATE, som er inspirert av science fiction, surrealisme og film noir.  GATE ble vist på Galleri Ramfjord og på Galerie Dessers i Belgia i høst. Vi får kanskje også høre litt om hans tidligere prosjekter.
Sæverud uteksaminert ved Bilder Nordic School of Photography i 2011 og er nå representert ved flere gallerier i Norge og i utlandet.

https://www.erlendmikaelsaeverud.no

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: «byblikk» og formatet papir.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premierte.

Fotoverkstedet kl. 1800–1900
Fotoverkstedet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene, såsant det ikke er annet program i denne timen. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant.

Bildekritikk kl. 1800–1900
Bildekritikken får besøk av Elisabeth Noreng Aanes, NORDphotography, som vil hjelpe oss med konstruktiv kritikk denne mandagskvelden. Har du lyst å få tilbakemelding på ett eller flere av bildene dine? Eller ønsker du å se og å gi tilbakemelding på andres bilder? Møt opp på det lille rommet i gangen mellom klubbrom og auditorium. Ta med papirbilder, minnepinne eller PC/nettbrett med bilder du ønsker tilbakemelding på, så gjennomgår vi disse denne timen før møtet.

Detaljer

Dato:
23. januar 2017
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet: