Laster aktiviteter

Morten Løberg

16. januar 2017 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

mortenloberg-foto-anne-lise-flavikKveldens foredragsholder er Morten Løberg.

Morten Løberg er kjent for sine minimalistiske bilder i sorthvitt, og regnes som en ener på sitt område både i kunstnerisk og håndverksmessig forstand. Han har deltatt på en rekke utstillinger i Norge og verden forøvrig, og har en rekke separatutstillinger bak seg. I år er han aktuell med en retrospektiv separatutstilling under Nordic Light fotofestival i Kristiansund, og i høst skal han også stille ut i Qvale galleri i Oslo.

Ett av hans siste oppgaver var å bidra til utsmykningen av Kunnskapsdepartementets nye lokaler. Morten Løberg er tildelt Leif Preus ærespris og har mottatt Ingrid Lindbeck Langaards stiftelses kunststipend, samt Fegerstens kunststiftelses kunststipend.

Løberg er også kjent for sin mangeårige tilknytning til tidsskriftet Fotografi, og han har nylig gitt ut boka “Mørkerom og lukta av fiks”.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: «stillhet» og formatet projeksjon.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 1800–1900
Fotoverkstedet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene, såsant det ikke er annet program i denne timen. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant.

Bildekritikk kl. 1800–1900
Har du lyst å få tilbakemelding på ett eller flere av bildene dine? Eller ønsker du å se og å gi tilbakemelding på andres bilder? Møt opp på det lille rommet i gangen mellom klubbrom og auditorium. Ta med papirbilder, minnepinne eller PC/nettbrett med bilder du ønsker tilbakemelding på, så gjennomgår vi disse denne timen før møtet.

Detaljer

Dato:
16. januar 2017
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet: