Laster aktiviteter

Jannicke Johansen – Ukens bilde: Stilleben

19. mars 2018 kl 19:00 - 21:30

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kveldens gjestefotograf, Jannicke Johansen, er utdannet ved Den Norske Filmskolen i Lillehammer med spesialisering i Produksjonsdesign. Hun er også utdannet innen design ved Kunsthøyskolen i Bergen og Kunstakademiet i Universidad de Complutense i Madrid i Spania. Etter studiene har Jannicke jobbet 10 år som freelance innen film, design og arkitektur både i Norge og Mexico. De siste fem årene har hun jobbet som høyskolelektor og leder for Makerspace ved Høyskolen Westerdals Scool of Arts, Communication and Technology.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: «Stilleben»Formatet er papir. Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45

Denne kvelden blir det bildekritikk på fotoverkstedet. Har du lyst å få tilbakemelding på ett eller flere av bildene dine? Eller ønsker du å se og å gi tilbakemelding på andres bilder? Møt opp på det lille rommet i gangen mellom klubbrom og auditorium. Ta med papirbilder, minnepinne eller PC/nettbrett med bilder du ønsker tilbakemelding på, så gjennomgår vi disse denne timen før møtet.

Print 18.00 – 19.00

Printrommet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS.

Detaljer

Dato:
19. mars 2018
Tid
19:00 - 21:30
Kategori for aktivitet: