Laster aktiviteter

Thomas Tokle Christensen – Ukens bilde: “Bilde tatt i løpet av de siste 3 uker”

9. april 2018 kl 19:00 - 21:30

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kveldens gjestefotograf, Thomas Tokle Christensen, har holdt på med kunstfoto siden 2008 og har studert fotografi på Bilder Nordic School of Photography. Thomas har eksperimentert med ulike former for fotografisk uttrykk og for tiden jobber han med iscenesatt fotografi, hvor det gjerne blir en lang prosess fra en idé til den endelige realiseringen. https://thomastokle.com/

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: «Bilde tatt i løpet av de siste 3 ukene».  Det er påskeferie snart, derfor har du nå 3 uker (og ikke som vi tidligere skrev: 1 uke) på deg til å få tatt Ukens bilde, og temaet er enkelt og greit: Fritt motiv. Formatet er projeksjon. Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Denne kvelden er det også innleveringsfrist bilder til OKK vårkonkurranse (både papir og projeksjon), for mer info se

 

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45

Denne kvelden blir det på fotoverkstedet om leveranse og salg av foto gjennom bildebyrå ved klubbens egen Jørgen Opsann.

Print 18.00 – 19.00

Printrommet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene, såsant det ikke er annet program i denne timen. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS.

Detaljer

Dato:
9. april 2018
Tid
19:00 - 21:30
Kategori for aktivitet: