Laster aktiviteter

Jiri Havran

25. september 2017 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kveldens gjestefotograf er Jiri Havran. Havran kom til Norge i 1974, og er nå etablert som en av Norges fremste arkitekturfotografer. Han har fotografert arkitektur siden 1987 samt medvirket i en rekke publikasjoner og bøker om kulturminner og arkitektur. Havran har bakgrunn i kunstnerisk fotografi og har hatt flere separatutstillinger både i Norge og i utlandet og deltatt på mange kollektivutstillinger.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: “Hus” på to bilder. (Bruk fantasien og sett sammen to bilder på ett ark over det gitte temaet) Formatet er papir. Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45

Denne kvelden er den tredje av Christer L. Bell`s kurs i bruk av Photoshop. Kurset er forbeholdt medlemmer som har betalt kursavgift. Kurset begynner kl. 18.00. Epost til Christer er: christerbell@me.com

Print 18.00 – 19.00

Fotoverkstedet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene, såsant det ikke er annet program i denne timen. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant.

Detaljer

Dato:
25. september 2017
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet:
aktivitet Tags: