Laster aktiviteter

Anders Rising

18. september 2017 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kveldens gjestefotograf er svenske  Anders Rising. Anders har en lang karriere bak seg og blant mye annet har han tilbrakt store deler av året på Cuba de siste 20 årene. Det har resultert i utallige workshops og mange bøker,bl.a.”Havanna – rummet og sjelen”, ”Habaneros”, ”Paladar LaGuarida” og ” The Bars of Havanna”. Flere bøker er på trappene.

Anders har jobbet mye med interiørfoto og har gitt ut boken ”Bakom fasadarne Stockholm” som viser interiører i Stockholm. Men mennesket har også fått en stor plass i hans produksjon.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: «Serie på 3 bilder» og formatet projeksjon.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45

Denne kvelden er det oppstart for Christer L. Bell kurs i bruk av Photoshop.

Print 18.00 – 19.00

Fotoverkstedet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene, såsant det ikke er annet program i denne timen. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant.

Detaljer

Dato:
18. september 2017
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet:
aktivitet Tags: