Laster aktiviteter

Jon Gorospe – Ukens bilde: Avstand, Fotoverksted: Per Arnfinn Persen “Print”

12. februar 2018 kl 19:00 - 21:30

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kveldens gjestefotograf er Jon Gorospe. Som én av hovedpersonene i den nye generasjon av spanske fotografer, har Gorospe blitt eksponert og premiert av et utall publikum og private institusjoner. Hans arbeid har fokusert på nye tilnærminger til ideen om det moderne landskapet. I hans installasjoner blander han forskjellige teknikker som fremprovoserer dialog mellom kunstverkene. Bildene og forståelsen av dem ses fra et teoretisk synspunkt. Gorospe samarbeider i forskjellige prosjekter som kurator og photo-editor.  www.jongorospe.com

Jon Gorospe inviterer alle medlemmer i OKK til en privat guidet omvisning av hans utstilling ”Half Way There” TORSDAG 8. FEBRUAR kl. 18:00 på Galleri Balder, Riddervolds gate 9, Oslo. www.galleribalder.com. Gå ikke glipp av denne muligheten til å se på nært hold og få direkte innsikt i hans siste fotografiske arbeide og spennende teknikk.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: «Avstand». Formatet er papir. Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 17.30 – 18.30

På Fotoverkstedet har Per Arnfinn Persen, som er daglig leder i Profil Data AS og ekspert på fotoskrivere, sagt seg villig til å komme denne mandagen og neste(19/2). Det Per Arnfinn ikke vet om print, er ikke verdt å vite, så her kan man virkelig lære av en mester og gjøre printhverdagen litt enklere, morsommere og ikke minst rimeligere. Denne første kvelden vil han snakke mer elementært om hvordan komme i gang med å printe egne bilder, og litt generelt om utstyr, papir og kalibrering.

Print 18.00 – 19.00

Printrommet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene, såsant det ikke er annet program i denne timen. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS.

Detaljer

Dato:
12. februar 2018
Tid
19:00 - 21:30
Kategori for aktivitet: