Laster aktiviteter

Jørgen Johanson – Ukens bilde: Blue

8. april 2019 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

 

Katinka Hustad, som skulle ha kommet til oss denne dagen har meldt avbud fordi hun ble valgt ut til å være med på portfolioreview hos New York Times på samme tid. Hun ville imidlertid veldig gjerne komme til oss til høsten så vi gjør en ny avtale med henne.

I stedet kommer Jørgen Johanson, og viser sine fantastiske reisebilder. Hans siste tur gikk til Afghanistan i fjor høst, og vi vil nok få se en del bilder fra denne turen. Jørgen har reist rundt i verden i over 30 år og fotografert. De fleste turene har gått til Asia, men han har også vært på flere turer til Afrika.
Jørgens bilder har resultert i flere internasjonale priser. Han har vært medlem av Oslo Kameraklubb i mange år

Hjemmeside : https://www.jjohanson.com/

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Blue.  Formatet er papir.

Ikke tenk på “blue” bare som en farge, men også hvilke følelser eller assosiasjoner vi får når vi hører temaet. Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45:
Bildevurdering

Har du lyst å få tilbakemelding på ett eller flere av bildene dine? Eller ønsker du å se og å gi tilbakemelding på andres bilder? Møt opp på det lille rommet i gangen mellom klubbrom og auditorium. Ta med papirbilder, minnepinne eller PC/nettbrett med bilder du ønsker tilbakemelding på, så gjennomgår vi disse denne timen før møtet.
Printerrommet
:
Printrommet holder åpent kl. 18.00-19.00 før klubbmøtene. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS

Detaljer

Dato:
8. april 2019
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet:
aktivitet Tags: