Laster aktiviteter

Studenter Bilder Nordic – Ukens bilde: Gate

29. april 2019 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Denne kvelden får vi besøk av studenter fra Bilder Nordic som vil vise sine arbeider.
De fire studentene som kommer er:

Sarah Isabelle Fekete

Sarah er 22 år og er student på bilder nordic school of photography. Før fotografi studerte hun et halvt år i Paris og så var hun i forsvaret. Denne tiden fikk henne til å forstå at hun måtte gjøre noe hun hadde en lidenskap for, nemlig fotografiet. Hun har alltid tatt bilder, men det er først nå at hun har fått en dypere forståelse for kunsten bak.
I sine prosjekter har hun følgende elementer i mentet. Hun har en interesse for mennesket. Hvordan mennesker er, hva vi tror på, hvordan og hvorfor vi tenker slik vi gjør og hva som påvirker oss. Samtidig er hun er en estetiker som setter pris på det visuelle som er gjennkjennelig for henne. Hvordan hun kan få uttrykt sine sorger og gleder og hvordan leseren gjennom bildene kan lese henne.

 

 

Felix Falk-Næss

Felix er 19 år å studerer på Bilder nordic school of photography. Han liker å ta bilder av alt rundt seg og hva enn han ser i området rundt.Liker alle sjangere innenfor foto alt ifra kunstfoto til fashion

 

 

 

 

 

 

Simen Ulvestad

Erika Man

 

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Gate. Formatet er projeksjon. Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.
Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45:
I dag vil Jon Leirdal ta for seg sikker back up av bildefiler.
Printerrommet:
Printrommet holder åpent kl. 18.00-19.00 før klubbmøtene. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS

Detaljer

Dato:
29. april 2019
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet:
aktivitet Tags: