Laster aktiviteter

Roger Brendhagen – Ukens bilde: Bånn i bøtta

31. oktober 2022 kl 19:00 - 21:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Roger Brendhagen er født i Oslo, men oppvokst i landlige omgivelser på Hedemarken. Med over 300 reisedøgn i året har han hele verden som sin arbeidsplass. Han har vært Nikon-ambassadør i over 13 år, de siste fire som «Nordic Ambassador» og fra 2020 «Global Ambassador». Roger er leder i Norske Naturfotografer / NN.

Han har lang erfaring som naturfotograf med artikler og bilder i Vi Menn, Aftenposten, Dagbladet og A-magasinet, i tillegg til en rekke europeiske aviser og magasiner. Han har hatt flere fotoutstillinger de siste årene – med motiver fra Antarktis i sør til Svalbard i nord. I mars 2020 ga han ut sin første bok – og en stor separatutstilling med motiver fra Antarktis.

Roger holder en rekke kurs og workshops innen makro- og naturfotografering, og har faste foto-workshops i Mongolia, Sri Lanka, India, Kenya og rundt om i Norden. I tillegg holder han mellom 80 og hundre foredrag i året.

Når Roger ikke er ute og reiser er han å finne på Dovrefjell – et eldorado for en naturfotograf! Han har fotografert mye i disse fjelltraktene de siste 18 årene, og tok til fornuft og flyttet opp dit i mai 2020.

Der de fleste rygger unna – går han tett på og tar makrobilder av så vel giftslanger som kvelerslanger. Selv sier han at han får den samme gleden av å fotografere en Dompap på Snåsa som å møte en Emu i Australia.

Roger sitter i juryen til flere store fotokonkurranser, men deltar også i noen selv.

Roger vil gjennom sine bilder gi oss en innføring i en spennende verden ved hjelp av objektiver og dele generelle tips og praktiske råd om naturfotografering.

www.brendhagen.com

www.instagram.com/roger_brendhagen/

Ukens bilde
I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Bånn i bøtta. Formatet er projeksjon.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil ett bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert. Frist for innlevering av bilder er kl. 22.00 på fredag før møtet!

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45
Bildevurdering med Harald. Dette er et ufarlig sted der du får konstruktive tilbakemeldinger på bildene, som du har med deg på minnepinne (JPG) eller papir. Prosessen er et gruppearbeid der alle deltakerne kan bidra. Sammen utvikler vi et bedre bildesyn!

Printerrommet
Det er mulig å få skrevet ut bilder hver mandag kl. 18.00-18.45.

Detaljer

Dato:
31. oktober 2022
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for aktivitet: