Laster aktiviteter

Ole M. Jørgensen – Ukens bilde: Hva har vi her?

24. oktober 2022 kl 19:00 - 21:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Vi ønsker Ole M. Jørgensen velkommen tilbake til OKK, denne gangen i anledning hans utstilling på Fineart, Oslo i høst. Ole Marius Jørgensen er blant annet kjent for sine omhyggelig iscenesatte fotografier med bruk av teatralsk lys og levende fargekomposisjoner.

Foto: Ole M. Jørgensen

Jørgensen vokste opp på 80-tallet og ble fascinert av den amerikanske popkulturen gjennom filmer og bøker. Hollywoods polerte glansbilder satte dype visuelle spor, noe som førte til filmstudier i både Norge og England før Jørgensen endte opp som fotograf etter to års utdanning. Alle seriene hans har et sterkt filmatisk uttrykk. Jørgensen har stilt ut i inn og utland siden 2009.

Nettside: Ole Marius Jørgensen.
Instagram: olemariusphotography

Ukens bilde
I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Hva har vi her. Formatet er projeksjon.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil ett bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert. Frist for innlevering av bilder er kl. 22.00 på fredag før møtet!

 

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45
Megapixel, Pixler og Filformater. Alt innenfor digital foto sirkulerer rundt begrep som Megapixler, Pixler, DPI, RAW, JPG, TIFF osv. Og hva er sammenhengen mellom pixler i bildet ditt og skjermen den vises på? Dette gjelder enten vi snakker om en Monitor, Laptop, Nettbrett eller mobil. Jan Thomas viser en oversikt mellom sammenhengene så vi kan jobbe  effektivt og samtidig være trygge på at det vi sender fra oss er tilpasset print eller bruk på skjerm. Her kan du laste ned presentasjonen fra Jan Thomas

Printerrommet
Det er mulig å få skrevet ut bilder hver mandag kl. 18.00-18.45.

Detaljer

Dato:
24. oktober 2022
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for aktivitet: