Laster aktiviteter

Marcel Dekker Devos (‘Tjook’)

11. september 2017 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kveldens gjestefotograf er Marcel Dekker Devos, eller ‘Tjook’ som er hans kunstnernavn. Han er født i Nederland og flyttet til Norge i 1997. Som fotograf og kunstner spenner han fra det tradisjonelle gatefoto, til skulpturelle kunstinnstalasjoner. Han analyserer, konstruerer og dekonstruerer bilder noen ganger til det ugjenkjennelige. Han har hatt flere separatutstillinger og også deltatt på mange kollektive utstillinger, deltar aktivt i lokalsamfunnets kulturliv i Fet og musiserer. Tjook er en expresiv fotograf som utfordrer mediet og forteller historier med sterkt engasjement og setter følelser i sving. I helgen 9-10 september kan du besøke utstillingen Tjook & Slavomir på Galleri Vinkelen, Fetsund Lenser. Tjook

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: «makro» og formatet projeksjon.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fotoverkstedet 18.00 – 18.45

Denne kvelden vil Christer L. Bell holde et introduksjonskurs i bruka av Photoshop. Kvelden er ment som en ‘smakebit’ på de 5 kveldene han skal avholde utover høsten (18/9 – 25/9 – 2/10 – 20/11 – 27/11). Kveldens kurs er gratis, de resterende 5 kveldene vil få en samlet avgift på 500,- kroner. Antall deltakere er satt til maks 15. Så møt opp og se om dette er noe for deg!

Print kl. 18.00 -19.00

Printrommet holder åpent kl. 18-19 før klubbmøtene, såsant det ikke er annet program i denne timen. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant.

Detaljer

Dato:
11. september 2017
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet:
aktivitet Tags: