Laster aktiviteter

Marcel Lelienhof – Ukens bilde: “Portrett”. (Husk også innlevering til OKK-utstillingen på Albin Upp!)

18. mars 2019 kl 19:00 - 22:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Denne kvelden kommer Marcel Lelienhof til oss. Han regnes som en av landets ledende fotografer.
Lelienhof har jobbet med reklame, mote og portrettfotografi, men også jobbet mye for ideelle organisasjoner som for eksempel Amnesty International. De senere årene har han fått mest oppmerksomhet for sitt prosjekt med Hells Angels hvor han fulgte klubbens medlemmer gjennom en femårs periode. Det resulterte i både utstillinger, og boka “Helvetes engler” hvor han gir leserne et innblikk i et lukket, omstridt og myteomspunnet samfunn.

I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Portrett. Formatet er papir.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil 1 bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

OBS! Til deg som skal stille ut på galleri Albin Upp i mai: Innlevering av print i dag og senest mandag 25. mars. Se også her: Utstilling Albin Upp

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 19.00:
Bildevurdering
Har du lyst å få tilbakemelding på ett eller flere av bildene dine? Eller ønsker du å se og å gi tilbakemelding på andres bilder? Møt opp på det lille rommet i gangen mellom klubbrom og auditorium. Ta med papirbilder, minnepinne eller PC/nettbrett med bilder du ønsker tilbakemelding på, så gjennomgår vi disse denne timen før møtet.
Printerrommet
Printerrommet holder åpent kl. 18.00-19.00 før klubbmøtene. Er du medlem og trenger å ta utskrifter av dine bilder? Klubben har to skrivere og ark i A4 og A3+. Du kan ta utskrift til kveldens bilde, konkurranser i OKK og NSFF (Norsk Selskap for Fotografi) og annet hvis det er ledig kapasitet. Bildene kan du ta med på minnepinne. Frivillige på fotoverkstedet kan bistå deg. Vær oppmerksom på at det kan være kø på skriverne. Utskriftene betales kontant eller med VIPPS

Detaljer

Dato:
18. mars 2019
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for aktivitet:
aktivitet Tags: