Laster aktiviteter

Marie Sjøvold – Ukens bilde: Motsetninger

9. oktober 2023 kl 19:00 - 21:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
Foto: Magasinet Kunst

Marie Sjøvold er utdannet fotograf og har siden 2002 jobbet med fotografi, video og fotobøker. I sine fotografiske arbeider forteller hun universelle historier og bruker ofte erfaringer fra eget liv og egen familie, men hun leker alltid med grensene mellom hva som er virkelighet og hva som er fiksjon og hun har en intim og leken tilnærming til et innhold av eksistensielt alvor.

Marie Sjøvold har en lang rekke utstillinger bak seg, i inn- og utland. Bare i år skal hun ha fire utstillinger hvorav to er solo-utstillinger. Hun har gitt ut seks fotobøker. Den siste i rekken, “How much silence can you take”, kom ut i 2022. Etter et år helt uten tilstedeværelse på sosiale plattformer, ville hun fortelle noe om å være i verden med færre inntrykk og selvpåførte avbrudd – blant annet.

“Hennes bøker og utstillinger består av både iscenesatte fotografier og fotografiske dokumenter. Hun jobber bevisst på tvers av fotografiske sjangre, for å stille spørsmål rundt fotografiets styrke som sannhetsvitne og vår oppfattelse av virkeligheten”, skriver 100norwegianphotographers.

Vi er glad for at Marie legger inn et besøk hos oss i OKK “mellom slagene”!

Hjemmeside: mariesjovojd.no.

Ukens bilde
I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Motsetninger  Juryeres av Marie.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil ett bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fristen for innlevering av bilder er kl. 22.00 på fredag før møtet!

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45
Bildevurdering med Leif-Egil. Dette er et ufarlig sted hvor du får konstruktive tilbakemeldinger på bildene du har med deg på minnepinne (JPG) eller papir. Maks tre bilder. Prosessen er et gruppearbeid der alle deltakerne kan bidra. Sammen utvikler vi et bedre bildesyn!

Printerrommet
Det er mulig å få skrevet ut bilder hver mandag, kl. 18.00-18.45.

Detaljer

Dato:
9. oktober 2023
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for aktivitet: