Laster aktiviteter

Morten Gjerde – Ukens bilde: Det ukjente Oslo

13. november 2023 kl 19:00 - 21:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Morten Gjerde har en variert bakgrunn fra ulike deler av kulturfeltet med bl.a. ledelse av Notodden Bluesfestival og opprettelsen av plateselskapet Bluestown Records. Samtidig har han hele tiden fotografert og de siste tjue årene har han hatt dette som sitt levebrød.

Best kjent er han vel for sine dokumentarprosjekter, f.eks “Odda Smelteverk” (2005) og flere prosjekter om temaet “Mississippi” (1998 – 2012). Han jobbet også gjennom flere år med prosjektet “Albino Aid” – et dokumentarprosjekt om albinisme i afrikanske land, spesielt Malawi.

Foruten en rekke utstillinger i inn- og utland har han bidratt på platecoverproduksjoner for norske og internasjonale artister.

Hjemmeside: mortengjerde.com.

Ukens bilde
I vår uformelle konkurranse ‘Ukens bilde’ er temaet: Det ukjente Oslo. Juryeres av Morten Gjerde.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil ett bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. “Ukens bilde”, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Fristen for innlevering av bilder er kl. 22.00 på fredag før møtet!

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45
Bildevurdering med Leif Egil. Dette er et ufarlig sted hvor du får konstruktive tilbakemeldinger på bildene du har med deg på minnepinne (JPG) eller papir. Maks tre bilder. Prosessen er et gruppearbeid der alle deltakerne kan bidra. Sammen utvikler vi et bedre bildesyn!

Printerrommet
Det er mulig å få skrevet ut bilder hver mandag, kl. 18.00-18.45.

 

Detaljer

Dato:
13. november 2023
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for aktivitet: