Laster aktiviteter

Operaens verksteder – Ukens bilde: Melankoli

mars 18 kl 19:00 - 21:00

Fotoutflukt i midten av mars – men ikke hvor som helst! Vi er invitert inn i Operaen for å fotografere. Med lommekjente omvisere og OKK-medlem, Ingeborg N. som vertskap, får vi slippe inn i noen av verkstedene. Hvilke avhenger av deres planer og prosjekter, men det er mange muligheter: Systua, malersalen (kulisser og scenetepper), smi

Opera om kvelden 2014 Fotograf tar ikke ansvar for personvernrettigheter.

e, snekkerverksted, fargeri, skoverksted, parykkmakeri, maskør og kanskje en av sidescenene og maskinrommene. Vi lar Operaens folk bestemme og følger deres anvisninger!

Vi må komme presis, være forberedt på innendørs fotografering og bære eget fotoutstyr rundt i lokalene. Og med halvannen  time til rådighet, må vi være effektive. Ikke noe nytt for en OKK-fotograf med andre ord…

Vi ønsker i første omgang å lodde stemningen for dette møtet. Følg med på Facebook og meld foreløpig interesse. Er du ikke på FB, meld interesse til hansen.oslo@gmail.com) Maks 50 personer kan delta og egenandelen er kr. 50. Flere detaljer kommer i god tid før møtet.

Etter fotorunden blir det gjennomgang av Ukens bilde i Formidlingssenteret før vi går ut i mars-kvelden for å lete etter et sted for Den gode samtalen.

Ukens bilde
I vår uformelle konkurranse er temaet: Melankoli. Konkurransen juryeres av Operaens egen fotograf Erik Berg, tidligere OKK-medlem. Medlemmer i OKK kan delta, med inntil ett bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. Ukens bilde, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Frist for innlevering av bilder er kl. 22.00 på fredag før møtet.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45
Siden fotomøtet ikke blir holdt i klubblokalet, utgår fotoverkstedet denne kvelden.

Det samme gjelder:
Printerrommet

Detaljer

Dato:
mars 18
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for aktivitet: