Laster aktiviteter

Operaens verksteder – Ukens bilde: Melankoli

mars 18 kl 19:00 - 21:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.
Foto: Ilja Hendel

Fotoutflukt i midten av mars – men ikke hvor som helst! Vi er invitert inn i Operaen for å fotografere. Med lommekjente omvisere og OKK-medlem, Ingeborg N. som vertskap, får vi slippe inn i noen av verkstedene. Hvilke avhenger av deres planer og prosjekter, men det er mange muligheter: Systua, malersalen (kulisser og scenetepper), smie, snekkerverksted, fargeri, skoverksted, parykkmakeri, maskør og kanskje en av sidescenene og maskinrommene. Vi lar Operaens folk bestemme og følger deres anvisninger!

Vi må komme presis, dvs 18.45, være forberedt på innendørs fotografering og bære eget fotoutstyr rundt i lokalene. Og med halvannen time til rådighet, må vi være effektive. Ikke noe nytt for en OKK-fotograf med andre ord!

Etter fotorunden blir det gjennomgang av Ukens bilde i Formidlingssenteret før vi går ut i mars-kvelden for å lete etter et sted for Den gode samtalen.

Strek er satt for påmelding. Les mer..

Ukens bilde
I vår uformelle konkurranse er temaet: Melankoli. Konkurransen juryeres av Operaens egen fotograf Erik Berg, tidligere OKK-medlem. Medlemmer i OKK kan delta, med inntil ett bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs. Ukens bilde, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Frist for innlevering av bilder er kl. 22.00 på fredag før møtet.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45
Siden fotomøtet ikke blir holdt i klubblokalet, utgår fotoverkstedet denne kvelden.

Det samme gjelder:
Printerrommet

Detaljer

Dato:
mars 18
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for aktivitet: