Laster aktiviteter

Tobias Gjerde – Ukens bilde: Ovenfra

april 8 kl 19:00 - 21:00

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Tobias Gjerde er en naturfotograf fra Høvik utenfor Oslo.  Til tross for sin unge alder, er han allerede en premiert fotograf, både nasjonalt og internasjonalt. I 2022 vant han som 19 åring, og konkurransens yngste deltaker, NM i naturfoto.

Gjennom sine bilder ønsker han å formidle skjønnheten i urørt natur og vise at det fortsatt finnes natur som er verdt å ta vare på.

Mye av sin fritid tilbringer Tobias ute i naturen og han fascineres like ofte av å finne nye og kreative måter å fotografere “vanlige” arter på, som å feste de mer eksotiske og sky artene til bildebrikka.

Slik beskriver Tobias selv hva han vil vise oss: “Naturfotografering er en forenkling av den mektige villmarken. Bortsett fra synet, er alle andre sanseinntrykk strippet bort, og bilder mangler ofte kontekst. Dermed kan det fort bli et todimensjonalt uttrykk. Men ved å fange villmarkens unike stemninger, kan vi gjenskape selve kjernen av naturopplevelsen – hva vi følte da vi trykket på utløseren. I dette foredraget inviterer jeg ut i snøstorm på snaufjellet, til soloppgang ved tjernet og skumring i gammelskogen. Med bilder og video, tar jeg dere med ut i villmarken for å oppleve dens magiske stemninger”.

Vi ser fram til denne kvelden med Tobias Gjerde og hans fantastiske naturfotografier.

Instagram: @tobias_gjerde_photography
Youtube: @TobiasGjerde
https://www.tobiasgjerde.com/

 

Ukens Bilde
I vår uformelle konkurranse er temaet: Ovenfra.  Juryeres av Tobias.
Medlemmer i OKK kan delta, med inntil ett bilde. Bildene kan ikke tidligere være premiert i klubbkonkurranser (dvs Ukens bilde, høst- eller vårkonkurransene). Antatte bilder regnes ikke som premiert.

Frist for innlevering av bilder:
Digital levering: Innen kl. 22.00 fredag før møtet.
Papir-innlevering: Innen kl. 19.00 samme kveld som møtet er.

Fotoverkstedet kl. 18.00 – 18.45
Bildevurdering. Dette er et ufarlig sted hvor du får konstruktive tilbakemeldinger på bildene som du har med deg på minnepinne (JPG) eller papir. Maks tre bilder. Prosessen er et gruppearbeid der alle deltakerne kan bidra. Sammen utvikler vi et bedre bildesyn!

Printerrommet
Det er mulig å få skrevet ut bilder hver mandag kl. 18.00 – 18.45.

Detaljer

Dato:
april 8
Tid
19:00 - 21:00
Kategori for aktivitet: