OKKs klubbkonkurranse – våren 2016

Nå er det tid for vårens hyggelige fotoøvelse, vårkonkurransen. Klubbkonkurransen består av to trinn, vår- og høstkonkurransen, og tema for vårkonkurransen er Fritt motiv.
Tema og klasser:
1. FRITT MOTIV – Digitalt, maks 4 enkeltbilder (projeksjon)
2. FRITT MOTIV – Kolleksjon Farge (1 serie, papir)
3. FRITT MOTIV – Kolleksjon Monokrom (1 serie, papir)
Kolleksjon: 
Det kan leveres én serie i farger og én i svart/hvitt. Svart/hvitt og farge bedømmes hver for seg. Kolleksjonen kan inneholde 3 – 5 bilder. Fotografen velger selv om bildene skal være samlet på ett ark eller enkeltvis på flere ark. Det er valgfritt hvor mange klasser man vil delta i.
Innlevering og frist
: Frist for innlevering av papirbilder er mandag 14. mars på klubbmøtet.
Frist for innlevering av digitale bilder er tirsdag 29. mars.
Du må registrere og laste opp alle bilder via NSFFs sider, www.nsff.no (eller HER) på samme måte som til NM i Foto. Det betyr at du må være registrert med brukernavn og passord hos NSFF for å kunne logge deg inn her. Nye medlemmer i OKK bør derfor sjekke om medlemskap er registrert både i OKK og i NSFF. Det er åpnet for innlevering nå.
De fullstendige konkurransereglene finner du under Konkurranser i sidemenyen under OSLO KAMERA KLUBB på hjemmesiden vår. (Eller du kan ta denne snarveien.) Jurysammensetningen er ikke klar ennå, så det kommer vi tilbake til under marsjen. Vi regner med at juryeringen vil finne sted i løpet av april. Da er det bare å lade batteriene og formatere minnebrikken… lykke til.

Nytt på hjemmesiden
Det er nå lagt inn den samme sidemenyen under OM UKENS BILDE, OSLO KAMERA KLUBB og TA KONTAKT, den ser du nedenfor.
Det er også lagt til et filter under AKTIVITETER hvor du kan separere og f.eks. bare vise filmmøter, fotomøter, kurs eller alle aktiviteter samlet. En grei funksjon.

Meny