OKKs klubbkonkurranse – frist 2.10. 2017

Innleveringsfrist til OKKs klubbkonkurranse, del 2 – Høstkonkurransen, er 2.oktober.  Det er tre klasser:

  • Projeksjon: Fritt motiv
  • Papir: Fritt motiv
  • Projeksjon: Landskap (dette kan tolkes fritt og bredt)

Innlevering og opplasting av alle bildefiler (også papir)  på www.nsff.no. innen 2.10.  PAPIRBILDER LEVERES PÅ KLUBBMØTE 25.9 eller 2.10

https://www.nsff.no/a/index.php?page=klubboversikt&kid=90&action=konkurranseinnlevering

Her ser du aktuelle konkurranser.  Klikk på klassene for OKKs Klubbkonkurranse høst 2017.   Minner om at du i god tid før innleveringsfrist  sjekker at ditt medlemsskap er registrert, at innloggingen fungerer.

Man trenger ikke å ha vært med i del 1- vårkonkurransen for å delta nå i høstkonkurransen. Så nye og gamle medlemmer oppfordres til å delta. Generøse gavekort fra Interfoto tildeles den som får bilder premiert.  Men den som samler flest poeng sammenlagt blir Klubbmester 2017. Les mer her: https://oslokameraklubb.no/vedtekter/konkurranseregler-klubbmesterskap/

Bildene vurderes av en ekstern jury. Så benytt sjansen til å få bildene dine vurdert av profesjonelle fotografer. Denne gang består juryen av Elin Høyland, Erlend Mikael Sæverud og Kenneth Sporsheim. Dette er fotografer med et svært forskjellig uttrykk og bakgrunn, så det kommer til å bli en spennende konkurranse. Det er bare å sette i gang å finne fram bilder.