Levér bilder til vårkonkurransen i Oslo Kamera Klubb


Nå er det åpnet for innlevering til vårkonkurransen 2020 i Oslo Kamera Klubb. Fristen for innlevering til konkurransen er 16. mars.
Situasjonen i forbindelse med Koronaviruset gjør at det ikke vil bli mulighet til å levere inn fysiske papirbilder til vårkonkurransen. Legg uansett bildene til klassen “papir-kolleksjon” inn digitalt på medlemsdatabasen til NSFF, så ser vi på muligheten for å juryere disse digitalt. Det kan vise seg at dette ikke er teknisk mulig og vi vil da komme tilbake til hvordan konkurransen i denne klassen gjennomføres. Vi håper på forståelse for dette.

Konkurransen består av tre klasser:
– Papir kolleksjon (Fritt motiv)
– Projeksjon/digitalt (Fritt motiv)
– Projeksjon/digitalt “Eventyr” (Bundet motiv)
Hver fotograf kan delta med maks. 4 enkeltbilder i klassen “Eventyr” og 4 enkeltbilder  “Fritt motiv” digitalt. I klassen for “Papir kolleksjon” kan det leveres inn en serie som kan inneholde 3-5 bilder i A4-format (20×30) eller samlet på et ark i A4, A3 eller A3+ format. Hver fotograf kan selv velge om det skal leveres farge eller monokrom. Disse stilles på lik linje.

NSFF har i år revidert konkurransereglene for NM i foto.  Oslo Kamera Klubb har derfor endret konkurransereglene for vår- og høstkonkurransene, slik at de gjenspeiler reglene i NM. Oppdaterte regler finner du her.

NSFF har innført en ny medlemsdatabase, basert på en løsning fra Rubic AS. Som medlem i OKK (og dermed i NSFF) skal du ha mottatt en aktiveringslenke på e-post fra Rubic AS. Følg instruksjonene i lenken.
Når du har aktivert din bruker i medlemsdatabasen, kan du neste gang gå inn via NSFF.no og klikke på linken “Min side” øverst til høyre på NSFF-siden og så logge inn. 

Vi håper så mange som mulig vil delta i OKKs vårkonkurranse og ønsker lykke til!