Delta i OKKs høstkonkurranse!

Nå er det snart klart for høstkonkurransen og fristen for å levere bilder er fredag 28. oktober. Ta en titt i arkivet og let opp dine beste bilder innenfor følgende klasser:

  • Digital – FRITT MOTIV (enten farge eller monokrom).
  • Digital – KREATIVT (Definisjon: Bruk av ulike teknikker i etterbehandling, for å tilføre bildet noe ut over «en rent teknisk perfekt rett-fram avbildning». Alle delbilder i en eventuell kompositt må være tatt avautor).
  • Digital – KULTURLANDSKAP / URBAN NATUR (Definisjon: Bilder som viser mennesket sin tilstedeværelse og påvirkning i naturen, eller naturen sin inntreden i urbane landskap. Ingen manipulering, fjerning eller tilføring av nye element i etterbehandling. Mennesket i seg selv er ikke tilstrekkelig som menneskelig påvirkning, men kan inngå som en del av bildet. Konvertering til monokrom er tillatt, samt fjerning av støv, riper og støy for å restaurere den opprinnelige scenen).

Bildene sender du inn via NSFFs konkurransesystem. Innleveringen åpner 1. oktober og fristen for innlevering er fredag 28. oktober.
OKK har ingen klasser for papirbilder i år.

Vi minner også om at de som vil levere papirbilder til NM må sende inn bildene selv. Tidligere måtte klubbene sende bilder samlet, men nå kan de som ønsker å delta med papirbilder, sende inn bilder selv. Adresse og frist for innlevering står på nettsiden til NSFF.

Les mer om konkurransereglene