Besøk i Operaens verksteder

Mandag 18. mars er vi invitert inn i Operaen for å fotografere. Med lommekjente omvisere og OKK-medlem, Ingeborg N. som vertskap, får vi slippe inn i noen av verkstedene: Systua, malersalen (kulisser og scenetepper), smie, snekkerverksted, fargeri, skoverksted, parykkmakeri, maskør og kanskje en av sidescenene og maskinrommene. Vi lar Operaens folk bestemme og følger deres anvisninger! Flere detaljer kommer i god tid før møtet.

Ukens bilde: Melankoli

Etter fotorunden blir det gjennomgang av Ukens bilde – Melankoli – som juryeres av Operaens egen fotograf Erik Berg, tidligere OKK-medlem.

Meld din interesse

Arrangementet er kun for medlemmer og vi ønsker i første omgang å lodde stemningen. Er du på Facebook, klikk på interessert/skal og arrangementet der, https://www.facebook.com/oslokameraklubb – eller meld din interesse til hansen.oslo@gmail.com.